Assistent leidinggevende gezocht

Assistent leidinggevende gezocht

Kinderopvang KindZijn is een kleinschalige buitenschoolse opvang in centraal Amstelveen en wij zijn op zoek naar een assistent leidinggevende.
Het gaat om een dienstverband van 32 tot 36 uur/ 4 a 5 dagen per week.
Je staat voor een gedeelte op de groep en voert daarnaast management taken uit.

KindZijn is gespecialiseerd in het aanbieden van buitenschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door combinatie van professionele en zorgzame opvang met een persoonlijke benadering.
Herken je jezelf in de onderstaande punten:
 Beschik jij over leidinggevende capaciteiten;
 Ben je inventief, actief, energiek;
 Straal je enthousiasme, vrolijkheid en warmte uit;
 Denk je vooruit en oplossingsgericht
 Kun je administratieve werkzaamheden snel en adequaat afhandelen
 En beschik je over een in de CAO vastgestelde opleiding voor kinderopvang en over ruime werkervaring?

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.

Heb je interesse, stuur dan een email met je informatie en CV naar: info@kindzijn.com t.a.v. Sandra.
Ook voor aanvullende informatie kun je een mail sturen met je vragen.

2 inspectierapporten GGD

We hebben weer 2 rapporten binnen mogen krijgen van de GGD en geplaatst op onze website.

Klik voor de rapporten op: Beleid – Inspectie GGD
Ook te vinden via het menu: contact & informatie — Beleid — Inspectie GGD

Inspectie rapport uitbreiding kindplaatsen Sportlaan

Het inspectierapport voor de uitbreiding van het aantal kinderen op de Sportlaan, van 26 naar 38 kind plaatsen.

Klik hier voor het rapport: Inspectierapport-voor-uitbreiding-aantal-kinderen-op-locatie-Sportlaan

 

Definitief GGD inspectierapport zonder op of aanmerkingen

We zijn ontzettend blij met het ontvangen rapport voor de locatie Benderslaan

GGD Inspectierapport 161116 – Kindzijn Benderslaan 2020

Klik op de link voor het rapport.

Ouderavond vrijdag 18 oktober a.s.

We hebben een ouderavond gepland staan op vrijdag 18 oktober 2019 vanaf 18:00.

Alle ouders, kinderen en hun broertjes en/ of zusjes zijn van harte uitgenodigd!

We zullen de avond starten met een lekker hapje eten en uiteraard een drankje. Daarna zullen we kort iets vertellen over de voortgang van KindZijn.
Naast een hapje en een drankje hebben de ouders de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen.
Er zullen optredens van kinderen plaatsvinden en de fotoboeken liggen klaar om ingekeken te worden.
Op beide locaties hangt of ligt er een intekenlijst klaar waarin ouders kunnen aangeven of ze wel of niet komen zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Uiteraard hopen we dat jullie erbij zullen zijn.

Zomersluiting afgeschaft

KindZijn schaft de zomersluiting af!

Vanaf 2019 kent KindZijn geen zomersluiting meer, wat inhoudt dat er opvang over de gehele 6 weken zomervakantie mogelijk is.
Zomervakantie open = dus 51 weken in het jaar open!

Neem contact op met Sandra (zie Contact) voor de mogelijkheden en verdere informatie.

Meivakantie

We hebben weer twee heerlijke weken meivakantie achter de rug. Nu rust en regelmaat weer zijn wedergekeerd is het altijd leuk om even terug te blikken naar de leuke dingen die we allemaal hebben gedaan de afgelopen twee weken.

De week begon goed met het mooie weer, waardoor we lekker buiten hebben kunnen spelen met o.a; water, zand, de skelter, schommels en nog veel meer. Nadat we van het weer hebben genoten was het donderdag tijd voor een heerlijke dag in het Haarlemmermeerse bos. Met een grote tas vol ballen, rackets, kleedjes en natuurlijk een lekkere lunch zijn we naar het bos gereden. Daar aangekomen mochten de kinderen zelf kiezen wat ze wilde gaan doen en hebben we geklommen, geklauterd, gevoetbald, gerend en gesprongen. Na anderhalf uur druk gespeeld te hebben zijn we met z’n alle gaan picknicken op het gras om daarna weer lekker te ravotten. Tegen een uur of drie zijn we moe maar voldaan terug gegaan naar de opvang, om daar nog buiten te spelen of binnen te relaxen met een filmpje.

Op vrijdag zijn we in de stint gesprongen en met een klein clubje richting de geitenboerderij gegaan. Onderweg kwamen we een mooi veld tegen waar we even lekker hebben gespeeld en een broodje hebben gegeten, om daarna de weg naar de geitenboerderij te vervolgen. Het was een heerlijke middag die we hebben afgesloten met een heerlijk ijsje 🙂

De tweede week bestond alleen uit maandag, dinsdag en woensdag i.v.m Hemelvaartsdag. Maandag hebben we dan ook voornamelijk op de groep of buiten met het water gespeeld. Dinsdag werden de kinderen al vroeg op de opvang verwacht, terwijl Geraldine de rest van de broodjes smeert en inpakt, smeert Susana de kinderen in en doet ze een hen bandje om. Nog even plassen….. en stipt om 10.00 uur waren we klaar voor vertrek naar Oud Valkeveen. Daar hebben we van alles gedaan, van achtbaan of de bijtjes tot glijbaan en van theatershow tot ballenbak of schommelschip voor iedereen was er wel wat te doen. Rond 12.30 hebben we een mooi plekje in de schaduw opgezocht om even te lunchen, en nadat ons buikje vol zat hebben we nog heerlijk gespeeld. Tegen het einde van de middag zijn we vermoeid terug gekeerd naar de opvang waar we nog even van het weer hebben genoten.

Ook woensdag zat het weer mee en hebben we gedaan wat we het liefste doen namelijk lekker ravotten in de bossen van KindZijn en spelen met water en zand om zo een fijne meivakantie af te sluiten en te genieten van een extra lang weekend.

 

Geraldine is getrouwd!

24 maart was het dan eindelijk zover, de bruiloft van Geraldine met haar Lesley!

Wat voorspeld was als een grijze dag, kwam in het begin van de middag toch de zon achter de wolken vandaan en werd het uiteindelijk een prachtige zonnige en droge dag.
Om 19.30 uur hebben Geraldine en Lesley elkaar het ja-woord gegeven om het daarna groots te vieren met familie en vrienden.
Alle kinderen hadden een portret gemaakt van zichzelf met lieve woorden erbij voor het bruidspaar. Sandra en Susana hadden de eer om deze op de avond te overhandigen namen alle kinderen.

Herfstvakantie

De herfstvakantie zit er voor de meeste kinderen alweer op, wat hebben we het weer leuk gehad! Iedereen heeft zich weer kunnen opladen voor de komende weken.

Het weer zat in het begin van de week niet echt mee, het was echt herfstweer, maar daar trokken wij ons niks van aan! Na maandag een dagje op de opvang te zijn gebleven en lekker te hebben geknutseld en gespeeld was het dinsdag tijd voor een heerlijk dagje naar het bos. Met een ingepakte lunch en bewapend met regenlaarzen en regenjassen zijn we om 11.00 uur in de Stints gesprongen en naar de geitenboerderij gereden. Vanaf daar zijn we na een rondje door het doolhof het bos in gewandeld en hebben we kastanjes gezocht. Wat lagen er nog een hoop, iedereen had zijn eigen tasje en kon zo de kastanjes verzamelen om ze mee naar huis te nemen. Na ander half uur zoeken en een lekkere lunch zijn we verder gelopen, lekker door de bossen struinen en klimmen en klauteren over en in de bomen. Bij het groot kinderbad zijn we nog even gestopt om in de speeltuin te spelen en om 15.00 uur was het weer tijd om richting de Stints te wandelen en terug te gaan naar de opvang. Op de opvang was iedereen moe en voldaan en was er nog een beetje tijd om te tekenen, spelen of een filmpje te kijken.

Op woensdag was het weer al iets opgeknapt en stond er weer wat leuks op de planning! ‘s Morgens was er tijd om te spelen en na de lunch zijn we naar de Bloemenpluktuin geweest. Bij de Bloemenpluktuin mochten de kinderen pompoenen uithollen en snijden tot mooie, enge of grappige gezichten. De pompoenen werden door iemand van daar opengesneden en daarna mocht iedereen zijn eigen gezichtje erop tekenen. Daarna kon het leegscheppen beginnen en dat bleek nog een heel karwei! Als de pompoen leeg was lagen er speciale mesjes waarmee je het gezichtje kon uitsnijden. Vol enthousiasme ging iedereen aan de slag en met af en toe een beetje hulp kwamen de mooiste creaties tot leven.
De kinderen die na een tijdje klaar waren konden lekker gaan spelen in de speeltuin of boomhut en zo wachten tot iedereen klaar was. Om 16.00 uur was iedereen klaar en zijn we met een hoop mooie pompoenen rijker terug gekeerd naar de opvang waar al een aantal ouders op ons stonden te wachten.

Donderdag en vrijdag waren twee dagen waarin we niks gepland hadden en we op de opvang bleven. Het weer was helemaal opgeknapt en er was af en toe zelf een zonnetje te zien. De kinderen konden heerlijk hun eigen gang gaan op de opvang met wat zij het aller leukste vinden en omdat het lekker weer was betekende dat voor veel kinderen buitenspelen!

Ouderavond

Vrijdag 22 september was het weer zover, de jaarlijkse ouderavond van KindZijn. Dit jaar met als toevoeging een ouder-kindvoetbalwedstrijd. In de weken voor de ouderavond konden de kinderen die het leuk vonden zich opgeven om samen met papa, mama of beide ouders deel te nemen aan de wedstrijd.

Om 17.00 uur begin de wedstrijd en bleken sommige ouders nog wel fanatieker dan de kinderen! Maar de kinderen lieten zich niet kennen en stonden hun mannetje tegen al die grote volwassenen met als eindresultaat een mooie 6-4 overwinning voor de kinderen!

Om 18.00 uur begon de ouderavond en wat was het fijn om te zien dat er zo veel ouders waren gekomen! Er werd afgetrapt met een welkomstwoordje van Sandra die werd vervolgd met optredens van Vera, Keleigh, Celine en Philhène aan elkaar gepraat door Filippa. Dit werd afgesloten met een groot applaus van alle ouders en kinderen.
Inmiddels was de barbecue warm en was het tijd voor een lekker hapje eten. KindZijn verzorgde de drankjes en het vlees en een aantal ouders en kinderen hadden overheerlijke salades, taarten, koekjes, sushi en andere lekkernijen gemaakt voor erbij. Wat zag het er allemaal lekker uit!
Tijdens en na het eten was er tijd om gezellig met elkaar te kletsen en om de mooie fotoboeken met foto’s en tekeningen van de kinderen en hun periode op KindZijn te bekijken.

Rond 20.30 uur liep de ouderavond op een einde en was het voor ons tijd om op te ruimen en alles klaar te maken voor een nieuwe week. Wij willen iedereen via deze weg bedanken voor jullie komst, gezelligheid en de overheerlijke salades, taarten, broodjes en andere lekkernijen!