kindzijn-mag-logo

Sandra Oost

Pedagogisch Medewerker Niveau 3 bij KindZijn

"KindZijn voelt aan als mijn tweede familie."

Wij bieden activiteiten aam, wat helpt om hun interesses en talenten te ontwikkelen.

Over Sandra

Ik ben Sandra Oost, de begeleider die de kinderen bij KindZijnSandra O(hahah)’ noemen. Samen met mijn verloofde en zoontje van 10 weken, alsook mijn lieve kleine katje Kirby, woon ik in Wilnis. Momenteel volg ik nog steeds mijn opleiding Pedagogisch Medewerker Niveau 3 aan het ROCTOP in Amsterdam.

Gelukkig heeft deze opleiding mij de kans gegeven om aan de slag te gaan bij KindZijn. Sinds 1 maart 2020 is het mijn tweede thuis geworden. Wat ik zo leuk vind aan KindZijn is dat het een kleinschalige BSO is waar kinderen de kans krijgen om zichzelf te zijn. Ik werk samen met een hecht team waar iedereen elkaar goed aanvult. Het voelt als mijn tweede familie.

Word ook deel van een team waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen!

Breng de talenten van uw kind tot bloei bij KindZijn

Doen waar kinderen goed in zijn geeft ze energie, zelfvertrouwen en veerkracht.

Ontdek samen de kwaliteiten van jouw kind

06 – 48 11 38 32

Locatie Amstelveen
Sportlaan 23 1185 TB,

Open van ma-vr
7:30 tot 18:30

Volg ons op social

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings