kindzijn-mag-logo

Rianne Pasteuning-Annes

Pedagogisch Medewerker bij KindZijn

"KindZijn is de plek waar kinderen 'Kind' mogen zijn"

Wij bieden activiteiten aam, wat helpt om hun interesses en talenten te ontwikkelen.

Over Rianne

Mijn naam is Rianne, ik ben 36 jaar en moeder van een zoon van 5 en een dochter van bijna 9
maanden.

Sinds 1 september 2022 ben ik in dienst van KindZijn als assistent leidinggevende. Ik werk bijna 20 jaar in de kinderopvang. Zowel op BSO als op kinderdagverblijf. Maar ik voel me het meest op mijn plek in de buitenschoolse opvang. Vooral omdat ik ontzettend kan genieten van de interactie die je hebt met de kinderen en dan met name de één op één gesprekken. Zo leer je kinderen echt kennen
en geef je ze de bevestiging dat ze echt gezien worden. Dat ik door sommige uitspraken volledig in een deuk lig is een extraatje voor mij, maar geeft me ook ontzettend veel energie. Mede daardoor ga ik elke dag met veel plezier aan het werk. Maar ook omdat je ze al vroeg normen en waarden bij brengt die ze de rest van hun leven met zich mee dragen. Zo geven wij ze een stukje mee voor de toekomst. En daar ben ik ontzettend trots op!

Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen? In mijn vrije tijd ben ik verslaafd aan series kijken, ga ik graag dagjes weg met mijn gezin, maar ook trek ik er graag op uit met vriendinnen.


We hopen jullie gauw te verwelkomen bij BSO KindZijn waar kinderen ‘Kind’ mogen zijn!

Breng de talenten van uw kind tot bloei bij KindZijn

Doen waar kinderen goed in zijn geeft ze energie, zelfvertrouwen en veerkracht.

Ontdek samen de kwaliteiten van jouw kind

06 – 48 11 38 32

Locatie Amstelveen
Sportlaan 23 1185 TB,

Open van ma-vr
7:30 tot 18:30

Volg ons op social

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings