kindzijn-mag-logo

Nikki Jeukens

Pedagogisch Medewerker bij KindZijn

"Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen tot een professionele zorgwerker."

Wij bieden activiteiten aam, wat helpt om hun interesses en talenten te ontwikkelen.

Over Nikkie

Ik ben 12 jaar werkzaam geweest bij verschillende zorgorganisaties en heb in die jaren zeer veel ervaring opgedaan met name in Gehandicaptenzorg en Ouderenzorg. Hierdoor heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot een professioneel zorgwerker. Tijdens mijn werk maar ook in mijn privé omgeving kwam regelmatig één bepaalde vraag naar voren:een vast en vertrouwd gezicht in dagelijkse hulp Uiteindelijk ben ik mezelf gaan oriënteren of ik hier als persoon iets mee kon doen. Ben in het najaar van 2015 gestart als ZZPer met mijn bedrijfDagelijkseHulp Ik ben terecht gekomen bij KindZijn via Sandra Rits, wij hebben elkaar jaren geleden leren kennen via de manege, we hebben beiden veel plezier aan het paardrijden en alles wat daar mee te maken heeft. Tijdens gesprekken met Sandra bleken er duidelijke raakvlakken te zijn en ideeën over pedagogische begeleiding van kinderen, zodoende ben ik bij KindZijn terechtgekomen waar ik nu 3 dagen met heel veel plezier werk.

Start je leerervaring bij KindZijn en begeleid kinderen bij hun ontwikkeling.

Breng de talenten van uw kind tot bloei bij KindZijn

Doen waar kinderen goed in zijn geeft ze energie, zelfvertrouwen en veerkracht.

Ontdek samen de kwaliteiten van jouw kind

06 – 48 11 38 32

Locatie Amstelveen
Sportlaan 23 1185 TB,

Open van ma-vr
7:30 tot 18:30

Volg ons op social

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings