kindzijn-mag-logo

Mariana Vestia

Pedagogisch Medewerker bij KindZijn

"Ik neem jaren ervaring mee, positieve houding, altijd zin in een uitdaging."

Wij bieden activiteiten aam, wat helpt om hun interesses en talenten te ontwikkelen.

Over Mariana

Mijn naam is Mariana, 36 jaar, moeder van een zoon van 13 en een dochter van 9.   Sinds 2 januari ben ik bij Kindzijn komen werken en heb met alle kinderen al kennis gemaakt en met de meeste ouders.  Wat een leuk en dynamisch sfeer hangt er bij Kindzijn.  Ik ben sinds 2006 al werkzaam in de opvangbranche dus ik neem jaren ervaring mee, positieve houding, altijd zin in een uitdaging (of het nou voetballen buiten is, spelletjes spelen binnen, maar ook individuele aandacht, geef ik graag. )  Ook heb ik een duidelijke aanpak en weten kinderen dat ik grapjes pap eet in de ochtend, maar wel van respect hou.  Als jullie nog iets van mij willen weten, mag je altijd een vraag stellen.   

Ik zie jullie snel in de wandelgangen.  

Liefs Mariana.

Word net als Mariana ook deel van een team waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen!

Breng de talenten van uw kind tot bloei bij KindZijn

Doen waar kinderen goed in zijn geeft ze energie, zelfvertrouwen en veerkracht.

Ontdek samen de kwaliteiten van jouw kind

06 – 48 11 38 32

Locatie Amstelveen
Sportlaan 23 1185 TB,

Open van ma-vr
7:30 tot 18:30

Volg ons op social

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings