kindzijn-mag-logo

Erica de Nijs-Thomson

Pedagogisch Medewerker bij KindZijn

"Mijn droom is om bij een kinderopvang te werken waar de kinderen de kans krijgen zichzelf te zijn en meer uit zichzelf te halen."

Wij bieden activiteiten aam, wat helpt om hun interesses en talenten te ontwikkelen.

Over Erica

Werken met kinderen vind ik heerlijk. Na dat ik mijn opleiding Mode kleding had afgerond en daar geen werk in kon vinden ben ik bij een supermarkt gaan werken, als mijn kinderen van school kwamen was ik oppasmoeder van in het totaal 11 kinderen.Ik vond dit zo leuk dat ik gelijk ben gaan solliciteren toen er bij ons een BSO gestart werd. Daar aangenomen heb ik werkend mijn thuis opleiding SPW 3 gedaan. Gaandeweg heb ik steeds meer opleidingen en cursussen gevolgd.

Buiten een pedagogische medewerker ben ik ook een kindercoach. Ik vind het prachtig om echt naar de kinderen te kijken, te zien hoe ze zich ontwikkelen en hoe ik het beste bij hun naar boven kan krijgen. 

Word deel van een team waar kinderen de kans krijgen om zichzelf te zijn!

Breng de talenten van uw kind tot bloei bij KindZijn

Doen waar kinderen goed in zijn geeft ze energie, zelfvertrouwen en veerkracht.

Ontdek samen de kwaliteiten van jouw kind

06 – 48 11 38 32

Locatie Amstelveen
Sportlaan 23 1185 TB,

Open van ma-vr
7:30 tot 18:30

Volg ons op social

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings