Voetballen bij de pupillen van NFC!

Voetballen in Amstelveen bij NFC!

Kinderopvang KindZijn vindt sport leuk, maar ook zeer belangrijk! Daarom zijn wij een gerichte samenwerking aangegaan met voetbalclub NFC. Hierdoor kunnen de kinderen van KindZijn nu met korting voetballen in Amstelveen!

Voetbalclub NFC

De Nieuwer-Amstelsche Football Club (NFC) bevindt zich op hetzelfde sportcomplex als KindZijn. Te mooi om daar geen leuke samenwerking van te maken! Wat hebben we geregeld? Kinderen die aangesloten zijn bij Kindzijn kunnen meetrainen en voetballen bij NFC. Voor elke opvangdag krijgen de kinderen van Kindzijn een korting van 25 euro als bijdrage op de contributie.

Naast de korting is de samenwerking extra gunstig, aangezien de training van de pupillen bij NFC aansluit op de opvangtijd. Zo kunnen de kinderen direct met de andere pupillen meetrainen onder begeleiding van een ervaren trainer.

Wat leren ze tijdens voetbaltraining?

Tijdens de trainingen zal onder andere gewerkt worden aan de pure basistechniek Wiel Coerver. Door deze training krijgen de kinderen een betere controle over de bal, denk aan aannames, passen en trappen, kappen en draaien en uiteraard trucjes.

Met meer controle kunnen ze één tegen één situaties steeds beter uitspelen. Daarnaast zullen ze de tegenstander steeds slimmer af zijn door de technieken samen met een teamgenoot toe te passen.

De kinderen zullen met grote stappen progressie boeken in hun ontwikkeling. En zullen snel merken dat ze steeds beter worden. Er doen al diverse kinderen mee aan de voetbaltrainingen – zowel jongens als meisjes – en ze zijn zeer enthousiast en gedreven!

Trainingsschema

De pupillen trainen op onderstaande tijden en dagen.

Dinsdag
van 16.15 – 17.30
Voor kinderen van 6 tot 8 jaar.

Woensdag
Van 16.15-16.30
Voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

Donderdag
van 16.15 – 17.30
Voor kinderen van 6 tot 8 jaar.

Zaterdag
van 09.30 – 10.30
Voor kinderen van 4 tot 6 jaar.