Uitstapjes in de meivakantie!

 

De meivakantie! Technisch gezien was het nog helemaal geen mei en was het weer nog een beetje voorzichtig, maar de vakantie was aangebroken! En dat betekent natuurlijk leuke uitstapjes maken met de kinderen. We hebben ons de hele vakantie weer uitstekend vermaakt. Extra leuk waren onze uitstapjes naar de geitenboerderij in het Amsterdamse bos en het Dierenpark in Amersfoort.

Naar de geitenboerderij!

Op maandag zijn we naar de geitenboerderij geweest in het Amsterdamse bos. De route naar de boerderij is net zo’n feestje als de boerderij zelf. Lekker klimmen en klauteren en onderweg kom je van alles tegen. Op de geitenboerderij hebben we gestruind tussen de jonge geitjes en gespeeld in de speeltuin.

Dierenpark Amersfoort

Donderdag verzamelden we stipt om 9:00 ’s ochtends op BSO KindZijn. De lunch stond al klaar, dus na een lekkere cracker en wat drinken achter de kiezen, konden we gelijk op weg naar Dierenpark Amersfoort. En niet zomaar een dierentuin, nee.. een dierenpark waar we de dieren van héééél dichtbij konden bewonderen. Soms konden we zelfs over de dierenverblijven heen klimmen en via de glijbaan weer naar de uitgang glijden. De kinderen hadden zichtbaar plezier.

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als activiteiten