Sportieve activiteiten bij KindZijn!

Sportieve activiteiten voor kinderen bij BSO KindZijn Amstelveen

KindZijn zet zich in om een leuke en gezellige kinderopvang te kunnen bieden aan de kinderen. Daarnaast vinden wij het ook enorm belangrijk dat de kinderen lekker veel bewegen en ondernemen. Daarom bieden wij naast de reguliere opvang ook leuke sportieve activiteiten.

Zwemlessen

Op maandag bij de Waterlelie
Tijdens de opvangsdagen is het mogelijk dat kinderen zwemles krijgen. De zwemlessen zijn op maandag en vinden plaats bij de Waterlelie in Aalsmeer. De kinderen zullen onder begeleiding van onze pedagogische medewerksters naar het zwembad worden gebracht en na de zwemles nemen wij ze weer mee terug naar de opvang. De extra kosten vind je op de pagina kosten. De kosten voor de zwemlessen zelf, betaal je rechtstreeks aan de Waterlelie.

Voetbal

1 keer per week
Tijdens de reguliere opvangsdagen is het mogelijk om op maandag en woensdag mee te trainen bij voetbalclub NFC! Als de kinderen ook wedstrijden willen spelen in de competitie op zaterdag, dan kan dat ook. Daarvoor moeten ze wel lid worden bij voetbalclub NFC. Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen aan sport doen, zullen wij een bijdrage leveren in de contributie voor kinderen die lid worden bij NFC. Meer informatie vind je op de pagina kosten.

Op pad met de pony’s op de boerderij

Op vrijdag en na de zomervakantie ook op woensdag
De kinderen zullen 4 uur per dag op de boerderij zijn. Uiteraard onder begeleiding van onze eigen pedagogische begeleidsters. De (extra) kosten vind je op de pagina kosten.

Op pad met de pony’s, inclusief een paardrijles!

Op vrijdag en na de zomervakantie ook op woensdag
De kinderen zullen 4 uur per dag op de boerderij zijn onder begeleiding van onze eigen pedagogische begeleidsters. Daarnaast krijgen de kinderen een echte paardrijles! De (extra) kosten vind je op de pagina kosten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.