Plekjes vrij bij Jillz Kinderdagverblijf!

Jillz Kinderdagverblijf Amstelveen

KindZijn heeft een nauwe samenwerking met Jillz Kinderdagverblijf. Jillz is gevestigd op de Lindenlaan in Amstelveen, een kwartiertje lopen vanaf onze vestiging op de Sportlaan. Het is een kleinschalige opvang waar maximaal 16 kindjes op de groep zitten. Jillz is lange tijd vol geweest, maar er zijn nu weer plekjes beschikbaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar!

De voordelen van Jillz

  • Jillz kinderdagverblijf heeft 1 kleine verticale groep, waar elke dag 3 tot 4 pedagogische medewerkers op zitten. Er is daardoor veel persoonlijke aandacht en zorg voor ieder kind. Zijn of haar ontwikkeling kan daarmee goed in de gaten worden gehouden. Maar het zorgt er ook voor dat ieder kind het altijd naar zijn of haar zin heeft en niemand achter blijft. Lees kort over de oprichting van Jillz.
  • Omdat er geen grote wisselingen zijn in kinderen en leidsters, kennen alle kinderen elkaar en de leidsters persoonlijk. Hierdoor biedt Jillz een fijn en betrouwbaar tweede huis.
  • Het kinderdagverblijf is al 8 jaar op rij klachtenvrij én zonder één GGD overtreding. Bekijk de klachtenvrijbrievenOf lees de referenties van ouders!
  • Naast het VVE-programma Peuterplein, heeft Jillz in 2016 ook een Peuterplus groep gestart. Kinderen van (bijna) 3 tot 4 jaar leren tijdens de Peuterplus activiteiten op spelenderwijze leuke nieuwe uitdagingen. Lees meer over Peuterplus!
  • Daarnaast is Jillz tegenwoordig nog langer open, van 7.30 uur ’s morgens tot 18.15 ’s avonds. Dat biedt ouders meer ruimte om hun kindjes te halen en te brengen. Bekijk het gehele dagschema!
  • Jillz heeft een steamer aangeschaft! Daarmee wordt er 2x per week een gezonde warme maaltijd bereid met natuurlijke en verse ingrediënten. Duik in het voedingsbeleid!
  • Een andere leuke ontwikkeling is dat de tuin wordt aangepakt. Jillz gaat meer doen met groen en aandacht besteden aan alles wat groeit en bloeit! Zo hebben ze deze week een kruidentuintje geplant met de kinderen. Lees het nieuwsbericht erover!
  • Zit de grote broer of zus op de BSO van KindZijn? Dan heb je nog extra voordeel met onze haal- en brengservice. Wij halen je oudere kind op van school en brengen hem aan het eind van de dag naar Jillz. Zo kun je beide kindjes ophalen op één locatie.

 

Baby bij Jillz Kinderdagverblij-Amstelveen

 

Jillz en KindZijn

Al sinds 2013 werken BSO KindZijn en Jillz Kinderdagverblijf nauw samen. Het voornaamste doel van deze samenwerking is om kinderen een vertrouwde doorloop te bieden voordat ze naar de middelbare school gaan.

Jillz Kinderdagverblijf en BSO KindZijn hebben veel met elkaar gemeen. Zo hebben we hebben dezelfde insteek met betrekking tot de begeleiding van kinderen. De kleinschaligheid, het persoonlijke contact met kinderen en ouders, het pedagogische beleid en de bekwaamheid van goed opgeleid en betrokken personeel.

 

Bezoek de website van Jillz Kinderdagverblijf!

 

Modderdag Jillz Kinderdagverblijf Peuterplus Jillz Kinderdagverblijf

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws