Sandra Rits

Sandra Rits

Eigenaar / Pedagogisch medewerker

Hallo, ik ben Sandra Rits, mede oprichter en een van de begeleiders van kinderopvang “KindZijn”.

Voordat ik KindZijn heb opgericht heb ik verschillende opleidingen afgerond waarvan de laatste SPH (sociaal pedagogische hulpverlening). Inmiddels beschik ik over de nodige werkervaring, zo ben ik werkzaam geweest op zowel een kinderdagverblijf als een naschoolse opvang. De laatste jaren werkte ik in de gehandicaptenzorg, met zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Deze ervaringen hebben mij als mens rijker gemaakt. Omdat mijn hart bij kinderen ligt en ik graag mijn steentje bij wil dragen aan een goede ontwikkeling van, in dit geval basisschoolkinderen, is het opzetten van een buitenschoolse opvang een unieke kans. Ook omdat er nog steeds sprake is van wachtlijsten betreffende deze vorm van kinderopvang.

Intussen zijn we drie jaar verder sinds KindZijn is opgericht en kan ik alleen maar met trots kijken naar wat er nu staat. Ik haal veel voldoening uit de dagelijkse opvang van kinderen, het plezier dat de kinderen beleven, hun verhalen en kunstwerken die ze creëren. Vanwege het kleinschalige karakter van de opvang leer je naast de kinderen ook de ouders goed kennen. Het persoonlijke contact is voor mij een absolute meerwaarde.

Geraldine van Graafeijland

Geraldine van Graafeijland

Pedagogisch medewerker

Hoi, mijn naam is Geraldine van Graafeijland en werk sinds september 2011 bij KindZijn.

Voordat ik bij KindZijn kwam werken heb ik de opleiding Leisure and events gevolgd, hiervoor heb ik verschillende stages gevolgd in recreatieteams op campings in Nederland. Het werken met kinderen en het organiseren van activiteiten vond ik erg leuk, maar werken in recreatieteams was niet iets wat ik in de toekomst graag zou willen doen. Daarom ben ik verder gaan zoeken naar de baan waarin ik het werken met kinderen en het organiseren van activiteiten toch kon blijven doen en dat is gelukt bij KindZijn! Ik heb het er heel erg naar mijn zin en het werken met kinderen is toch wel echt mijn passie. Naast het werken bij KindZijn volg ik deeltijd de studie pedagogiek waarin ik steeds meer over de ontwikkeling van kinderen en de opvoeding ervan leer. Dit kan ik weer gebruiken tijdens mijn werk bij KindZijn. Inmiddels heb ik de studie succesvol afgerond.

Susana Morais

Susana Morais

Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal,

Ik ben Susana Morais.
Ik heb de opleiding ‘Pedagogisch Medewerker’ niveau 4, aan het ROC Maalderij afgerond.
Al vanaf dat ik een jaar of 5 was wist ik dat ik later met kinderen wilde gaan werken.
Het werken bij KindZijn vind ik erg leuk en wat mij het meest aanspreekt is het feit dat de kinderen zelf mogen kiezen wat ze willen doen en met wie ze dat willen doen.
Dit geeft kinderen de mogelijkheid om kind te zijn en goed gebruik te maken van hun vrije tijd.
KindZijn is een leerzame stageplek waar je als stagiaire goed begeleid wordt en waar elke dag weer een nieuwe bijzondere dag is.