Ons team

[av_one_fourth first av_uid=’av-3vk68′]
[av_team_member name=’Sandra Rits’ job=’Eigenaar / Pedagogisch medewerker’ src=’https://usercontent.one/wp/kindzijn.com/wp-content/uploads/2013/07/Sandra-1030×1030.jpg’ attachment=’353′ description=’Hallo, ik ben Sandra Rits, mede oprichter en een van de begeleiders van kinderopvang “KindZijn”.

Voordat ik KindZijn heb opgericht heb ik verschillende opleidingen afgerond waarvan de laatste SPH (sociaal pedagogische hulpverlening). Inmiddels beschik ik over de nodige werkervaring, zo ben ik werkzaam geweest op zowel een kinderdagverblijf als een naschoolse opvang. De laatste jaren werkte ik in de gehandicaptenzorg, met zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Deze ervaringen hebben mij als mens rijker gemaakt. Omdat mijn hart bij kinderen ligt en ik graag mijn steentje bij wil dragen aan een goede ontwikkeling van, in dit geval basisschoolkinderen, is het opzetten van een buitenschoolse opvang een unieke kans. Ook omdat er nog steeds sprake is van wachtlijsten betreffende deze vorm van kinderopvang.

Intussen zijn we drie jaar verder sinds KindZijn is opgericht en kan ik alleen maar met trots kijken naar wat er nu staat. Ik haal veel voldoening uit de dagelijkse opvang van kinderen, het plezier dat de kinderen beleven, hun verhalen en kunstwerken die ze creëren. Vanwege het kleinschalige karakter van de opvang leer je naast de kinderen ook de ouders goed kennen. Het persoonlijke contact is voor mij een absolute meerwaarde. ‘ av_uid=’av-b2eg’]
[/av_one_fourth]

[av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1b9so’]
[av_team_member name=’Susana Morais’ job=’Pedagogisch medewerker’ src=’https://usercontent.one/wp/kindzijn.com/wp-content/uploads/2013/07/Susana-Morais-1.jpg’ attachment=’708′ attachment_size=’full’ image_width=” description=’Hallo allemaal,

Ik ben Susana Morais.
Ik heb de opleiding ‘Pedagogisch Medewerker’ niveau 4, aan het ROC Maalderij afgerond.
Al vanaf dat ik een jaar of 5 was wist ik dat ik later met kinderen wilde gaan werken.
Het werken bij KindZijn vind ik erg leuk en wat mij het meest aanspreekt is het feit dat de kinderen zelf mogen kiezen wat ze willen doen en met wie ze dat willen doen.
Dit geeft kinderen de mogelijkheid om kind te zijn en goed gebruik te maken van hun vrije tijd.
KindZijn is een leerzame stageplek waar je als stagiaire goed begeleid wordt en waar elke dag weer een nieuwe bijzondere dag is.’ font_color=” custom_title=” custom_content=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-10034′]
[/av_one_fourth]

[av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1b9so’]
[av_team_member name=’Erica de Nijs-Thomson’ job=’Pedagogisch medewerker’ src=’https://usercontent.one/wp/kindzijn.com/wp-content/uploads/2019/06/Erica.jpg’ attachment=’1609′ attachment_size=’full’ image_width=” description=’Hallo ik wil mij even voor stellen.

Sinds februari 2019 ben ik komen werken bij “kinderopvang KindZijn”
Wat een leuk team is dat zeg en wat een leuke kinderen allemaal.

Ik zal mij even voorstellen.

Ik ben Erica de Nijs-Thomson, ben getrouwd en heb twee volwassen jongens en twee schatten van schoondochters.

Verder ben ik dol op mijn hond en heb ik nog een kat, papegaai, parkieten en een aquarium.

Mijn hobby’s zijn dus mijn beestjes en vooral veel wandelen met de hond. Dit kan in de buurt, op het strand of in het bos. Gelukkig heb ik dit allemaal in mijn woonomgeving Hillegom.

Werken met kinderen vind ik heerlijk. Na dat ik mijn opleiding Mode kleding had afgerond en daar geen werk in kon vinden ben ik bij een supermarkt gaan werken, als mijn kinderen van school kwamen was ik oppasmoeder van in het totaal 11 kinderen.Ik vond dit zo leuk dat ik gelijk ben gaan solliciteren toen er bij ons een BSO gestart werd. Daar aangenomen heb ik werkend mijn thuis opleiding SPW 3 gedaan. Gaandeweg heb ik steeds meer opleidingen en cursussen gevolgd.

Buiten een pedagogische medewerker ben ik ook een kindercoach. Ik vind het prachtig om echt naar de kinderen te kijken, te zien hoe ze zich ontwikkelen en hoe ik het beste bij hun naar boven kan krijgen.

Daarom vind ik het heerlijk om bij dit fantastisch bedrijf te mogen werken, hier krijgen de kinderen de kans om zich zelf te zijn en mogen ze zichzelf uit dagen om meer uit zich zelf te krijgen en ik hoop hier aan deel te mogen nemen.

Nu weet u iets meer van mij, tot ziens bij kinderopvang KindZijn waar de kinderen echt kind mogen zijn.’ font_color=” custom_title=” custom_content=” av_uid=’av-10034′ admin_preview_bg=”][/av_team_member]
[/av_one_fourth]

[av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2hhjs’]

[av_team_member name=’Nikki Jeukens’ job=’Pedagogisch medewerker’ src=’https://usercontent.one/wp/kindzijn.com/wp-content/uploads/2020/04/Nikki-300×201.jpg’ attachment=’1671′ attachment_size=’medium’ image_width=” description=’Hoi, ik ben Nikki Jeukens, geboren in 1983.

Ik ben 12 jaar werkzaam geweest bij verschillende zorgorganisaties en heb in die jaren zeer veel ervaring opgedaan met name in Gehandicaptenzorg en Ouderenzorg. Hierdoor heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot een professioneel zorgwerker.

Tijdens mijn werk maar ook in mijn privé omgeving kwam regelmatig één bepaalde vraag naar voren: “een vast en vertrouwd gezicht in dagelijkse hulp” Uiteindelijk ben ik mezelf gaan oriënteren of ik hier als persoon iets mee kon doen. Ben in het najaar van 2015 gestart als ZZP’er met mijn bedrijf “DagelijkseHulp”

Ik ben terecht gekomen bij KindZijn via Sandra Rits, wij hebben elkaar jaren geleden leren kennen via de manege, we hebben beiden veel plezier aan het paardrijden en alles wat daar mee te maken heeft.

Tijdens gesprekken met Sandra bleken er duidelijke raakvlakken te zijn en ideeën over pedagogische begeleiding van kinderen, zodoende ben ik bij KindZijn terechtgekomen waar ik nu 3 dagen met heel veel plezier werk

Met vriendelijke groet,
Nikki Jeukens’ font_color=” custom_title=” custom_content=” av_uid=’av-1x5j0′ admin_preview_bg=”][/av_team_member]

[/av_one_fourth]