Ouderavond

Vrijdag 22 september was het weer zover, de jaarlijkse ouderavond van KindZijn. Dit jaar met als toevoeging een ouder-kindvoetbalwedstrijd. In de weken voor de ouderavond konden de kinderen die het leuk vonden zich opgeven om samen met papa, mama of beide ouders deel te nemen aan de wedstrijd.

Om 17.00 uur begin de wedstrijd en bleken sommige ouders nog wel fanatieker dan de kinderen! Maar de kinderen lieten zich niet kennen en stonden hun mannetje tegen al die grote volwassenen met als eindresultaat een mooie 6-4 overwinning voor de kinderen!

Om 18.00 uur begon de ouderavond en wat was het fijn om te zien dat er zo veel ouders waren gekomen! Er werd afgetrapt met een welkomstwoordje van Sandra die werd vervolgd met optredens van Vera, Keleigh, Celine en Philhène aan elkaar gepraat door Filippa. Dit werd afgesloten met een groot applaus van alle ouders en kinderen.
Inmiddels was de barbecue warm en was het tijd voor een lekker hapje eten. KindZijn verzorgde de drankjes en het vlees en een aantal ouders en kinderen hadden overheerlijke salades, taarten, koekjes, sushi en andere lekkernijen gemaakt voor erbij. Wat zag het er allemaal lekker uit!
Tijdens en na het eten was er tijd om gezellig met elkaar te kletsen en om de mooie fotoboeken met foto’s en tekeningen van de kinderen en hun periode op KindZijn te bekijken.

Rond 20.30 uur liep de ouderavond op een einde en was het voor ons tijd om op te ruimen en alles klaar te maken voor een nieuwe week. Wij willen iedereen via deze weg bedanken voor jullie komst, gezelligheid en de overheerlijke salades, taarten, broodjes en andere lekkernijen!