Meivakantie

We hebben weer twee heerlijke weken meivakantie achter de rug. Nu rust en regelmaat weer zijn wedergekeerd is het altijd leuk om even terug te blikken naar de leuke dingen die we allemaal hebben gedaan de afgelopen twee weken.

De week begon goed met het mooie weer, waardoor we lekker buiten hebben kunnen spelen met o.a; water, zand, de skelter, schommels en nog veel meer. Nadat we van het weer hebben genoten was het donderdag tijd voor een heerlijke dag in het Haarlemmermeerse bos. Met een grote tas vol ballen, rackets, kleedjes en natuurlijk een lekkere lunch zijn we naar het bos gereden. Daar aangekomen mochten de kinderen zelf kiezen wat ze wilde gaan doen en hebben we geklommen, geklauterd, gevoetbald, gerend en gesprongen. Na anderhalf uur druk gespeeld te hebben zijn we met z’n alle gaan picknicken op het gras om daarna weer lekker te ravotten. Tegen een uur of drie zijn we moe maar voldaan terug gegaan naar de opvang, om daar nog buiten te spelen of binnen te relaxen met een filmpje.

Op vrijdag zijn we in de stint gesprongen en met een klein clubje richting de geitenboerderij gegaan. Onderweg kwamen we een mooi veld tegen waar we even lekker hebben gespeeld en een broodje hebben gegeten, om daarna de weg naar de geitenboerderij te vervolgen. Het was een heerlijke middag die we hebben afgesloten met een heerlijk ijsje 🙂

De tweede week bestond alleen uit maandag, dinsdag en woensdag i.v.m Hemelvaartsdag. Maandag hebben we dan ook voornamelijk op de groep of buiten met het water gespeeld. Dinsdag werden de kinderen al vroeg op de opvang verwacht, terwijl Geraldine de rest van de broodjes smeert en inpakt, smeert Susana de kinderen in en doet ze een hen bandje om. Nog even plassen….. en stipt om 10.00 uur waren we klaar voor vertrek naar Oud Valkeveen. Daar hebben we van alles gedaan, van achtbaan of de bijtjes tot glijbaan en van theatershow tot ballenbak of schommelschip voor iedereen was er wel wat te doen. Rond 12.30 hebben we een mooi plekje in de schaduw opgezocht om even te lunchen, en nadat ons buikje vol zat hebben we nog heerlijk gespeeld. Tegen het einde van de middag zijn we vermoeid terug gekeerd naar de opvang waar we nog even van het weer hebben genoten.

Ook woensdag zat het weer mee en hebben we gedaan wat we het liefste doen namelijk lekker ravotten in de bossen van KindZijn en spelen met water en zand om zo een fijne meivakantie af te sluiten en te genieten van een extra lang weekend.

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws