Klachtenvrij in 2016!

Geschillencommissie

Eind februari ontvingen wij een brief van de landelijke Geschillencommissie. Hierin werden we gefeliciteerd met het nieuws dat BSO KindZijn geschilvrij is in 2016. Dat betekent dat er vorig jaar geen enkel geschil of klacht tegen ons is ingediend.

Uiteraard is het ieder jaar ons streven om een goede dienstverlening te verzorgen voor zowel de ouders als de kinderen. Toch zijn we er erg trots op! Hieronder kun je de tekst lezen uit de brief.

 

Brief Geschillencommissie

 

Den Haag, 22 februari 2017

Betreft: Geen geschillen in 2016

 

Geachte heer, mevrouw,

In 2016 zijn bij de Geschillencommissie Kinderopvang en Peutersneeplzalen geen geschillen ingediend tegen uw organisatie en/of vestigingen. Een mooie prestatie waarmee wij u graag feliciteren.

Certificaat

Uw vestigingen ontvangen per post een certificaat waarop staat dat de organisatie het afgelopen jaar geschilvrij was. Een mooie manier om (potentiële) klanten op de goede dienstverlening te wijzen.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met het Klachtenloket Kinderopvang via info@klachtenloket-kinderopvang.nl of 0900-1877 (20 cent/gesprek). Samen zorgen we ervoor uw organisatie ook in 2017 geschilvrij blijft. Op www.klachtenloket-kinderopvang.nl/ondernemers vindt u meer informatie over diverse onderwerpen, waaronder de klachtenregeling en communicatie met ouders.

Met vriendelijke groet,

Mede namens het Klachtenloket Kinderopvang,

Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzaken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.