KindZijn steunt stichting KiKa!

Stichting KiKa

Kinderopvang KindZijn en natuurlijk vooral de kinderen (!) hebben zich ingezet voor stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) door allerlei fraaie creaties te knutselen.

Een hart voor KiKa

De kinderen hebben zich van hun beste kant laten zien. Zij hebben voor KiKa schilderijen en kunstwerken gemaakt, waaronder prachtige houten decoraties in de vorm van een hart. Van te voren hebben we de kinderen uitgelegd wat KiKa inhield. En dat we de creaties van de kinderen gingen verkopen tijden de oudercontact-avond van vrijdag 18 oktober.

2 weken knutselen voor Kika

De kinderen zijn 2 weken lang in vol enthousiasme aan de slag gegaan. Dagelijks werden er tekeningen gemaakt, waarbij luidkeels werd geroepen “DEZE IS VOOR KIKI”. Ondanks dat er echt mooie dingen zijn gemaakt, vond geen van de kinderen het jammer dat ze de kunstwerkjes niet mee naar huis konden nemen. Kortom, het besef dat het voor een goed doel was, zat er goed in!

Stichting KiKa blij met de opbrengst

Uiteindelijk hebben we maar liefst €63,19- opgehaald. Bij deze wil KIKA iedereen en vooral de kinderen heel hartelijk bedanken voor de steun. Ze vonden het een mooi initiatief om zelfgemaakte creaties van kinderen te verkopen tijdens de oudercontactavond. En KindZijn zal zoals beloofd het bedrag verdubbelen.

 

1 reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.