Een heerlijke zomer bij BSO KindZijn!

Zomer BSO KindZijn Amstelveen

De zomer is al een aardig eind op weg en we genieten er nog iedere dag van! We hebben flink wat mooie dagen gehad, waarin we veel leuke activiteiten hebben gedaan met de kinderen. Zo organiseerden we begin juli een gezellige sportdag met de oudere kindjes van Jillz Kinderdagverblijf, bouwden kastelen in het zand, gingen we terug naar de prehistorie in Archeon en bezochten de voorstelling van Rapunzel in het Amsterdamse Bos. En eind augustus komt er een leuke vriendjes- en vriendinnetjesdag aan!

Sportdag met Jillz Kinderdagverblijf

Voor de start van de zomervakantie organiseerden we op 5 juli een leuke sport- en speldag voor de oudste peuters van Jillz Kinderdagverblijf. Zo konden de kinderen die doorstromen naar de BSO van KindZijn alvast een kijkje nemen en kennis maken met de locatie en onze pedagogisch medewerkers. Het was een mooie, gezellige dag als start van een warme overdracht.

Begin van de zomer bij BSO KindZijn

De zomervakantie van 2016 begon goed. We hebben prachtig weer gehad en het zonnetjes scheen volop. Water en zand waren ook al snel het hoofdthema! Kastelen bouwen, water van de glijbaan gieten, zandtaartjes bakken of je eigen modderpoel maken. Laat de ideeën maar over aan de kinderen. Zij zijn lekker creatief en kunnen zich eindeloos vermaken met water en zand. Het zwembadje was vaak gevuld!

Rapunzel in het Amsterdamse Bos

Ook zijn we in de 1e week van de zomer gezellig op stap geweest. Eerst lekker spelen en zwemmen bij de speeleilanden. En als afsluiting het sprookje Rapunzel bezocht in Het Amsterdamse Bostheater. Een superleuke familievoorstelling voor zowel de kleintjes als de grotere kinderen.

Boogschieten in Archeon

Terug naar de prehistorie in Archeon

In de week 2 van de zomervakantie namen we een uitstapje naar Archeon in Alphen aan de Rijn. In het themapark en openluchtmuseum komt de verdwenen geschiedenis van Nederland helemaal tot leven. we ontmoetten Romeinse soldaten, gingen boogschieten en bewonderden échte vondsten uit Zuid-Holland. Het uitje was een hele beleving en de kinderen vonden het een geslaagde dag!

24 augustus: Vriendjes en vriendinnetjesdag

Ook binnenkort staat er weer een leuke dag op de planning. In de laatste week van de zomervakantie kunnen alle kinderen van KindZijn op 24 augustus bij ons langs komen en mogen zij ook een vriendje of vriendinnetje
meenemen! De kinderen krijgen hiervoor een uitnodiging.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.