Heeft u een klacht of opmerking?

KindZijn wil een fijne ervaring bieden voor ouder en kind. Wij spannen ons maximaal in om een veilige en plezierige opvang te creëren. Wij luisteren daarom ook graag naar uw advies. Bent u het ergens niet mee eens? Of denkt u dat iets anders zou moeten? Laat het ons weten! Met uw inbreng kunnen wij aan doelgerichte oplossing werken. Onze organisatie kan alleen maar leren van gegronde klachten.

Bij wie moet u zijn

Een klacht over de gang van zaken op de opvang? Dan kunt u het beste contact opnemen met de medewerker die direct te maken heeft met uw klacht. Een open en eerlijk gesprek maakt voor beide partijen duidelijk wat de klacht inhoudt. Én hoe deze naar tevredenheid kan worden opgelost.

Komt u er met de medewerker niet uit? Wij streven er natuurlijk naar dat zo’n situatie niet voorkomt. Mocht dit toch gebeuren, neem dan contact op met de leidinggevende. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht op te lossen. U kunt de klacht natuurlijk ook schriftelijk melden. Schriftelijke klachten richt u altijd aan de leidinggevende van de desbetreffende medewerker. Schriftelijke klachten met betrekking tot KindZijn kunt u bij de BSO zelf afgeven.

BSO KindZijn Amstelveen

Klachtenloket

Kinderopvang KindZijn is aangesloten bij het Klachtenloket Kinderopvang. Het landelijk klachtenloket voor Kinderopvang en Peuterspeelzalen is een onafhankelijk orgaan. Hier kunnen ouders een klacht melden zonder tussenkomst van KindZijn zelf. Het Klachtenloket is telefonisch bereikbaar via 0900 1877.

Download hier het Klachtenreglement